Erdővarázs Panzió

Szolgáltatások

Ellátás

Szálláshelyünkön alapvetően reggelizésre van lehetőség, melyet éttermünkben 8 és 10 óra között bőséges svédasztalon szolgálunk fel.
A panzió udvarán szalonnasütő és kerti grill áll a vendégek rendelkezésére. Extraként nyársakat, bográcsot és szervizdíj ellenében minden főzéshez-sütéshez szükséges eszközt, valamint tűzifát biztosítunk.

Kávézó

A recepciónk mellett kávézó üzemel, ahol frissen őrölt prémium kávéból készült különlegességeket kínálunk. Az eredeti olasz módon óvatosan, hosszan és intenzíven pörkölt nemes arabica kávészemeket tartalmazó Dallmayr Espresso Monaco tisztán ugyanúgy jó, mint cappuccinoként vagy latte macchiatoként. A kávé, vagy akár egy bögre finom forró csoki, esetleg egy pohár minőségi bor a hangulatos, napos teraszon vagy hideg időben a kandalló melegében is elfogyasztható.

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

Hangulatos wellness-részlegünkben jakuzzi, infra- és finn szauna szolgálja a vendégek felfrissülését. A privát használatra (a választott időpontban csak az adott szoba vendégei tartózkodnak a részleg területén) a recepción történő előzetes bejelentkezés után, térítés ellenében van lehetőség. A wellness-részleget 8 év feletti gyermekek látogathatják!

BABA- ÉS GYERMEKBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Kisgyermekes családok részére térítésmentesen babaágyát és babakádat tudunk a szobákba bekészíteni. Recepciónkon társasjátékok és kerti játékok közül választhatnak a gyerekek, udvarunkon pedig labdajátékokra alkalmas nagy füves terület, pingpongasztal és játszótér várja őket

ÁLLATBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Bizonyos szobákba házi kedvencét is magával hozhatja. A kisállat részére igény szerint fekhelyet és itató/etetőtálat tudunk bekészíteni.

EGYÉB TÉRÍTÉSMENTES SZOLGÁLTATÁSOK

• Saját parkoló
• WiFi
• Nordic Walking